Tréningek cégeknek, intézményeknek, civil szervezeteknek, közösségeknek

Csapatépítő tréning

A csapatépítő tréning egy olyan dinamikus és interaktív esemény, amely célja a csapat összetartozásának és együttműködésének erősítése. A tréning hatékony eszköz lehet a cégeknek és szervezeteknek abban, hogy javítsák a munkatársak közötti kapcsolatokat, növeljék a kommunikációt, és ösztönözzék a közös célok felé történő haladást.

A csapatépítő tréningek eredményeként a résztvevők általában erősebb kötelékkel, jobb kommunikációs készségekkel és nagyobb együttműködési hajlandósággal térnek vissza a mindennapi munkájukhoz, javítva ezzel a csoport teljesítményét és elégedettségét.

Önismereti tréning

Az önismereti tréning egy különleges lehetőség arra, hogy az egyének mélyebb betekintést nyerjenek saját személyiségükbe, értékeikbe és céljaikba. Ez a folyamat segít az egyéneknek abban, hogy jobban megismerjék önmagukat, fejlesszék az önismeretüket, és javítsák a személyes és szakmai életük minőségét.

Az önismereti tréningek célja a személyes növekedés és fejlődés elősegítése, amely hozzájárulhat a boldogabb és kiegyensúlyozottabb élethez. Az ilyen tréningeken való részvétel lehetőséget ad az egyéneknek arra, hogy elmélyüljenek a saját lényükben, és az életük különböző területein pozitív változásokat érjenek el.

Stresszkezelő tréning

A stresszkezelő tréning egy hatékony eszköz arra, hogy az egyének megtanulják kezelni és csökkenteni a mindennapi stresszt. Ez a folyamat segít az embereknek kialakítani olyan stratégiákat, amelyekkel hatékonyabban tudnak megbirkózni a stresszhelyzetekkel, javítani az életminőségüket, és megőrizni a testi és lelki egyensúlyukat.

A stresszkezelő tréningek célja az egyéneknek segíteni abban, hogy hatékonyabban kezeljék a stresszt, és megtalálják az egyensúlyt az életükben. A tréningek által nyújtott eszközök és stratégiák hozzájárulhatnak a résztvevők személyes és szakmai fejlődéséhez, valamint az életminőségük javulásához.

Konfliktuskezelő tréning

A konfliktuskezelő tréning olyan folyamat, amelynek célja a résztvevők képességeinek fejlesztése a konfliktusok hatékonyabb kezelése és megoldása érdekében. A tréning segít az egyéneknek kialakítani olyan kommunikációs és konfliktuskezelési stratégiákat, amelyek hozzájárulnak a harmonikusabb munkakapcsolatokhoz és a pozitívabb munkahelyi légkör kialakításához. 

A konfliktuskezelő tréningek a résztvevőknek eszközöket és készségeket nyújtanak ahhoz, hogy hatékonyan és konstruktívan kezeljék a konfliktusokat, ezáltal hozzájárulva a pozitív munkahelyi környezet kialakításához és a hatékonyabb munkatársi kapcsolatokhoz.

Amennyiben úgy érzi, hogy cége, közössége fejlődésének segítője lehetek, vegye fel velem a kapcsolatot!


Tompa Andrea

Iránytű Mentál Műhely szakmai vezető

szakvizsgázott pedagógus /tanító, matematika, vizuális nevelés/

Komplex Mozgásterápiás fejlesztő

coach, mediátor

képződő mentálhigiénés szakember